De KlikM heeft veel voordelen voor zowel de consument als voor de gemeente.

Research & Development

De vernieuwde KlikM is gemaakt van PolyPropyleen. Dit is een zeer duurzaam kunststof. De KlikM is daarom sterker geworden en fijner in gebruik.

Elke Diameter past

Er zijn erg veel verschillende paaldiameters in het straatbeeld. KlikM werkt met een universele RVS klemband. Deze is beschikbaar voor elke diameter. De banden worden geleverd met een speciale sluiting zodat ze ‘hufterproof’ zijn.

Veiliger verkeerssituatie

Dankzij de KlikM wordt de verkeerssituatie veiliger. Aan de straat geplaatste Plastic Heroes-afvalzakken kunnen dankzij de KlikM niet meer over straat waaien. Het klemsysteem bundelt de afvalzakken aan (lantaarn)palen en voorkomt dat de zakken gaan zwerven.

Schoner straatbeeld

Doordat de Plastic Heroes-afvalzakken bij elkaar gebundeld aan (lantaarn)palen hangen, oogt het straatbeeld schoon en geordend. Verder heeft onderzoek uitgewezen dat een schoon straatbeeld minder zwerfvuil oplevert waardoor de straten schoon blijven.

Duurzame oplossing voor zwervende afvalzakken

De KlikM biedt een duurzame oplossing voor zwervende afvalzakken. Het klemsysteem is beschermd, kindvriendelijk en hufterproof en kan door middel van een RVS band stevig bevestigd worden aan iedere willekeurige ronde paal. Ook kan de KlikM aan andere objecten gemonteerd worden doormiddel van de twee bevestigingspunten.

Minder ergernis

Een vervuild straatbeeld en zwervende zakken leiden bij veel mensen tot ergernis. De KlikM brengt een eind aan alle ongemakken en zorgt voor een schone en veilige situatie.

Tijdbesparing voor ophaaldienst

Doordat alle Plastic Heroes-afvalzakken centraal verzameld worden, kan de ophaaldienst efficiënter te werk gaan. Dit levert een enorme tijdbesparing op.

Kostenbesparing voor gemeente

Dankzij de KlikM kan de gemeente veel sneller het afval inzamelen. Deze tijdbesparing is verantwoordelijk voor een grote kostenbesparing.

“De KlikM: Samen maken we afval scheiden beter”

Bent u benieuwd geworden naar de KlikM en wilt u meer informatie?
Ga naar Contact