De ervaringen van mensen

Reacties van burgers

Bericht 1-28 van 28.
Cora ( Algarve Portugal ) corateare@gmail.com
Wat een geweldig idee misschien iets voor dit land,want daar gooien ze ook alles neer ipv in de vuilcontainer ernaast dus vooral met veel wind aan zee weet je het wel.Erg veel succes en wie weet zien we ze ooit hier. Groetjes Cora

Anne ( Hengelo )
Wij zijn niet blij met het systeem KlikM. Wij hebben n.l. een lantaarnpaal pal voor ons raam staan en als men de zak(ken) voor de ophaaldag, eerder of in het ergste geval te laat aan de paal hangt, dan kunnnen wij 14 dagen lang tegen deze afvalzakken aankijken. En wat te bedenken als ze stuk gaan, dan waait er pas wat over straat, dus bezint eer gij begint.

Suzanne ( Hengelo ) suzanne_snieder@hotmail.com
Wat een goed idee!! Die zakken die overal over straat liggen is toch geen gezicht!! Hopelijk wordt dit plan ook in uitvoering gebracht in Hengelo!!

Debby Snieder ( Borne ) Siertje_81@hotmail.com
Hoi,

Ik vind het een super idee, Geen los liggende zakken meer. Geweldig! Misschien ook iets voor in Borne wij moeten de zakken nog weg brengen.
Succes en hoop dan het wat wordt.

Groetjes Richard & Debby.

Yvonne ( Enschede ) g.tolman@home.nl
Dhr Ophuis

Een heel goed idee, heel veel succes er mee.
Weg met die lelijke oranje bakken, dit is een beter oplossing voor elke gemeente.
Zou graag zo`n KlikM prive gebruiken, erg handig.

Yvonne

Ron ( hengelo (ov) ) rsnieder@hotmail.com
een geweldig idee.
minimale inzet maximaal gemak.
een goed idee voor een schoner milieu.
succes.

Groeten Ron

sijp ( hengelo-ov ) sijp_snieder@hotmail.com
een pracht plan, geweldig,en nu maar hopen dat de gemeente Hengelo er aan mee werkt.

gr.sijp snieder

joost ( hengelo ) joost.v.dijk@home.nl
ik vind het best een goed idee.
maar het kan kan iets beter.
als je blik ook gaat scheiden.
dan is je container minder snel vol.
dus mijn container is dan minder snel vol.
dus wil je me een plezier doen.

groetjes joost

Ben ( Enschede )
Strak plan, succes

Ben ( Almelo ) herben50@home.nl
wens je veel succes met de KlikM , goed plan.

Chantal ( Hengelo )
Onwijs goed idee! Mocht de gemeente het niet willen aanschaffen, dan hoop ik dat je overgaat op de particuliere verkoop.... Onze straat doet vast mee!
Succes met de verkoop.

Peter ( Hengelo ) peter@vandervlag.nl
Wat kost ie ?

Tramo ( Hengelo ) tramo@home.nl
Ontzettend prachtig idee !! maar toch iets om over na te denken en rekening mee te houden.
"Vanuit stilstand kan een kat moeiteloos vijf keer zo hoog springen als zijn lichaamshoogte"

A. Schipper ( hengelo )
Veel succes met deze mooie vinding,
een gat in de markt mijns inziens!

W. Kruise ( Hengelo ) wkruise@hotmail.com
Een geweldige vinding die we hopelijk op korte termijn in heel hengelo aan de lantaarnpalen ed. zien hangen. Als de gemeente dit niet doet is dat absoluut een gemiste kans.

gerrie kleinhaarhuis ( hengelo ov ) hjmkleinhaarhuis@home.nl
Hallo klik m
ik vind het een uitkomst die klikm
de zakken vliegen over de straat zo gauw er iets wind staat.auto's gaan er over heen, de zak kapot.alles licht op de straat.
is er ook een waar je een schroef in kunt doen en dan vast maken aan de muur in huis.weet soms niet waar ik hem moet neerhangen.met warmte krijg je ook last van stank.

Wally ( Hengelo )
Super idee, Ook ik heb mij mateloos geergerd aan de vele weggewaaide en kapotte zakken op straat. Eindelijk eens iemand die meedenkt met de burger , als het aan de gemeente ligt duurt het allemaal wel erg lang.Succes met je goede idee .

Anita ( Hengelo )
Bij ons in de straat worden de zakken m.n. aan de hendels van de tuinpoortjes gehangen. "Lekker" voor bijv. de postbode.
Hoe simpel kan de oplossing zijn. Super idee !!!

Hermien ( Hengelo ) h.m.ophuis@kpnmail.nl
Ik vind het een heel goed idee om de plastic zakken vast te zetten ik doe mijn best om het platic apart te houden maar zoals nu is het een grote puinhoop. Ook bij mijn vriendin bij de Klokstee je weet niet wat je ziet ik vind Klikm een heel goed idee hopelijk kunnen we er heel gauw gebruik van maken

Anne ( Enschede )
Wat een geweldig idee zeg! Al die rotzooi op de straten, evenementen, popconcerten, flats, scholen, in 1 handige klik georganiseerd.

Wanneer komt het op de markt??

Marjan ( Enschede ) marjan124@hotmail.com
Via via hoorde ik van de KlikM. Jammer dat ze zoiets in Enschede niet hebben. Nu moet ik naast al het glas ook nog eens gaan sjouwen met plastic. Een gemiste kans voor Enschede.

Irma ( Oldenzaal ) info@pedicure-irma.nl
Onderweg naar mijn dochter in Hengelo kwam ik verspreid langs en over de straten allemaal afvalzakken tegen. Wat een rotzooi en het kan zeker gevaarlijk worden als ze over straat waaien.
Die KlikM lijkt mij een goede oplossing. In Oldenzaal moeten we de zakken wegbrengen, maar dat kost mij toch iets te veel moeite. Een ophaaldienst verlaagt de drempel. Dan zou ik ook mijn plastic afval gaan scheiden.

Wendy ( Hengelo ) wendygrouve@hotmail.com
Ben ik het helemaal mee eens. Ik ben sinds kort ook fanatiek bezig met het scheiden van ons plastic afval. Ik vind het super dat de gemeente de zakken aan huis ophaalt!
Ik leg de zakken aan de straat, maar ze waaien gemakkelijk over straat. De zakken belanden midden op straat en dat is echt gevaarlijk!!! Volgens mij is de klikm echt de perfecte oplossing voor dit probleem. Wanneer kan ik mijn zakken aan de klikm hangen?

Muis ( Hengelo )
Prima idee. Geen zakken op de grond, waar ratten op af kunnen komen en geen rondslingerende zakken tussen het verkeer op straat bij een stevig windje.

Willem ( Hengelo )
Goede vinding dat plastic scheiden, maar als het hard waait en ongedierte gaat er mee aan de haal dan wordt het toch minder goed. Dus lijkt me zo'n ophangding aan b.v. een lantaarnpaal of verkeersbord enz. wel een goed idee.

Josee ( Maarssen )
Wat dacht je van ... aangevreten door muizen. Komen die er ook al op af.
Doe mij maar een kliko, en twee wekelijks ophalen.

Jelle ( Hengelo ) J_Geerdink_@hotmail.com
Die plasticzakken zijn vreselijk irritant op de wijze zoals ze nu worden gebruikt. Het staat rommelig, ze blijven niet liggen waardoor afval door de straat heen waait en al zoekend door de straat worden ze momenteel opgehaald wat geheel niet efficiënt is. Kortom tijd om orde in de chaos te scheppen lijkt me. KlikM lijkt me daar het ideale product voor, nu nog hopen dat ze hier snel geplaatst zullen worden.

Niels ( Hengelo ) n.perik@lijnrecht.nl
Vorige week waren door de harde wind de plasticzakken alle kanten opgewaaid. Op het grasveld tegenover ons huis liggen ze nu nog steeds. Met een KlikM in de straat zou dit niet zijn gebeurd. De Gemeente zal de KlikM hopelijk snel gaan plaatsen.

KlikM's geplaatst in Aalburg

AalburgAfdeling Milieu en afval Aalburg over de KlikM

De gemeente Aalburg is ter bestrijding van zwerfafval bezig haakjes aan lantaarnpalen te bevestigen voor het ophangen van de op te halen plastic zakken. Aalburg hoopt hiermee te voorkomen dat de plastic zakken een prooi worden van de wind.
Lees het artikel

Contactpersoon Gemeente Aalburg

M.A. (Mirjam) van der Vlies-van Tilborg

Wethouder Gemeente Meppel vertelt...

MeppelAfdeling reiniging gemeente Meppel over de KlikM

Hierbij zijn aan een lantaarnpaal oranje haken aangebracht. Aan deze haken hangt u op de dag van inzameling uw plastic zakken. Dankzij dit ophangsysteem waaien zakken zelfs op een stormachtige dag niet over de weg en kan het plastic vlot opgehaald worden.
PDF Icon Download Download meer informatie (pdf)

Contactpersoon Gemeente Meppel

Dhr. Hilberink en Mw. Mulder
0522 - 14 0522

 

Gemeenten zijn enthousiast over de KlikM

Proefpakket aanvragen
KlikM in mijn straat aanvragen

Een aantal gemeenten die KlikM gebruiken zijn:

plaatsen