Een eenvoudig en duurzaam klemsysteem voor de Plastic Heroes-afvalzakken. Het vergroot de veiligheid en bespaart kosten!

Afvalzakken aan de straat

In veel gemeenten wordt het plastic verpakkingsafval op vaste tijden door de ophaaldienst ingezameld. De inwoners van deze gemeenten zetten de Plastic Heroes-zakken dan aan de straat.

Afvalzakken waaien over straat

Doordat het plastic verpakkingsafval weinig gewicht heeft, waaien deze afvalzakken gemakkelijk over straat wat tot zeer gevaarlijke situaties leidt. De stapels plastic zakken vervuilen daarnaast ook nog eens het straatbeeld wat tot veel ergernis leidt.

KlikM oplossing

Dankzij de KlikM is een einde gekomen aan al deze ongemakken. De KlikM is een klemsysteem dat bevestigd wordt aan (lantaarn)palen door middel van een RVS band. Aan de KlikM zit een klem waaraan de lus van een Plastic Heroes-afvalzak geklikt kan worden.

De KlikM is een beschermd, kindvriendelijk en hufterproof product. Door middel van een RVS band wordt de KlikM stevig bevestigd aan elke vierkante of ronde paal, maar het klemsysteem is ook geschikt voor andere objecten. De KlikM zorgt voor een veiligere situatie en kostenbesparing in bijvoorbeeld woonwijken, maar ook op sportvelden, tijdens evenementen, in recreatiegebieden en op campings.

Wie gebruikt de KlikM?

De KlikM wordt gebruikt door:

  • Gemeenten
  • Afval ophaaldiensten
  • Vakantieparken
  • Bedrijventerreinen
  • Verzorgingstehuizen
  • Huishoudens

Keuze uit diverse kleuren!

De KlikM is in oranje en grijs altijd op voorraad. Daarnaast is de KlikM ook leverbaar in elke andere gewenste kleur.

Onze standaard kleuren

Optionele kleuren

Nog beter afval scheiden

Onder het motto ‘Plastic afval kun je beter scheiden’ maakt de overheid zich er sterk voor dat heel Nederland vertrouwd raakt met het scheiden van plastic verpakkingsafval. Met de KlikM zorgen we er voor dat het afval nog beter en efficiënter gescheiden wordt.

De KlikM “Samen maken we afval scheiden beter”

Proefpakket aanvragen
KlikM in mijn straat aanvragen